Sprejem prvošolcev

 

 

V petek, 1. septembra 2023, smo v PŠ Dobrnič na stežaj odprli vrata 12 radovednim prvošolcem. Pogumno in v veselem pričakovanju so zakorakali v šolsko telovadnico, kjer so jih sprejeli starejši učenci. Člani dramskega krožka so se predstavili z igrico Medved išče pestunjo, pevci pevskega zbora pa so jo popestrili s pesmicami. Moderatorki Bernarda Smolič in Julija Zaletelj sta vsem šolarjem zaželeli leto polno smeha in zabave, prvošolcem pa obljubili pomoč pri premagovanju ovir na poti do znanja.

Vse prisotne sta pozdravila in prijazno nagovorila ravnatelj Rado Kostrevc in vodja PŠ Mateja Škufca Langus. Predstavnik Občine Trebnje gospod Jože Zakrajšek je po spodbudnem nagovoru razdelil knjige Andreje Borin Čudoviti vrt, darilo Občine Trebnje.

Prvošolci so si po odlično opravljenih nalogah zagotovili vstop v učilnico in sladko nagrado. Na poti učenosti jim želimo veliko poguma in vztrajnosti. Verjamemo, da bomo s prijazno komunikacijo, medsebojnim sodelovanjem, v spodbudnem učnem okolju zmogli vse.

B. Kastigar

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost