Kulturni program za starostnike

V nedeljo, 2. junija 2024, je v Kulturnem domu Dobrnič potekala prireditev, namenjena starostnikom krajevne skupnosti Dobrnič. Na dogodku so sodelovali tudi učenci Podružnične šole Dobrnič, ki so pripravili pester in izviren program.
Nastopajoči učenci so starostnike razveselili s prepletom različnih umetniških točk. Občinstvo je bilo navdušeno nad njihovimi talenti in ustvarjalnostjo, ki so jo pokazali skozi pesmi, petje, ples in glasbo. Vsaka točka je bila skrbno pripravljena in izvedena z veliko mero veselja ter energije, kar je v dvorani ustvarilo prijetno in toplo vzdušje.
Učenci so s svojim nastopom pokazali, kako pomembno je povezovanje med generacijami in kako lahko kultura ter umetnost obogatita življenje vseh, ne glede na starost. Dogodek je bil tako ne le priložnost za druženje, temveč tudi priložnost za medsebojno spoštovanje, sobivanje in razumevanje.
Obiskovalci so ob koncu prireditve izrazili hvaležnost in pohvale za nastop. Nastopajoči so se poleg bučnega aplavza razveselili tudi sladkega presenečenja.

N. Dimec Dular

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost