![20240610_085415 20240610_085415](http://dobrnic.os-trebnje.si/wp-content/blogs.dir/23165/files/obisk-devetosolcev/thumbs/thumbs_20240610_085415.jpg)
![20240610_084138 20240610_084138](http://dobrnic.os-trebnje.si/wp-content/blogs.dir/23165/files/obisk-devetosolcev/thumbs/thumbs_20240610_084138.jpg)
![20240610_083246 20240610_083246](http://dobrnic.os-trebnje.si/wp-content/blogs.dir/23165/files/obisk-devetosolcev/thumbs/thumbs_20240610_083246.jpg)
![20240610_082606 20240610_082606](http://dobrnic.os-trebnje.si/wp-content/blogs.dir/23165/files/obisk-devetosolcev/thumbs/thumbs_20240610_082606.jpg)
Vsak tretji petek v novembru je namenjen slovenski hrani. Letos je bil izveden že dvanajsti Tradicionalni slovenski zajtrk. Osrednja tema je bila mleko in mlečni izdelki.
V Dobrnič je prišla gospa Franja Udovič, čebelarka, ki je učencem predstavila pridelavo medu, medene pridelke, opraševanje in pomen čebel. Učenci so z veseljem pojedli tudi medenjake, ki jih je pripravila.
M. Škufca Langus