![20240610_085415 20240610_085415](https://dobrnic.os-trebnje.si/wp-content/blogs.dir/23165/files/obisk-devetosolcev/thumbs/thumbs_20240610_085415.jpg)
![20240610_084138 20240610_084138](https://dobrnic.os-trebnje.si/wp-content/blogs.dir/23165/files/obisk-devetosolcev/thumbs/thumbs_20240610_084138.jpg)
![20240610_083246 20240610_083246](https://dobrnic.os-trebnje.si/wp-content/blogs.dir/23165/files/obisk-devetosolcev/thumbs/thumbs_20240610_083246.jpg)
![20240610_082606 20240610_082606](https://dobrnic.os-trebnje.si/wp-content/blogs.dir/23165/files/obisk-devetosolcev/thumbs/thumbs_20240610_082606.jpg)
Šolanje od doma je vplivalo tudi na izvedbo tradicionalnega slovenskega zajtrka. Tretji petek v novembru 2020 smo ga izvedli doma in se opazovali preko ekrana, drugi petek v juniju 2021 pa smo jedli slovenske jedi v šoli. ˝Zajtrk z medom – super dan!˝ je letošnji slogan. In res je bil. Učenci so zajtrkovali kruh z medom in maslom, popili so mleko, posladkali so se z jabolkom.
Ob vsem tem smo poudarili še pomen uživanja lokalno in sezonsko pridelane hrane za naše dobro počutje.
M. Škufca Langus